به گزارش ایرنا، آیت الله عباس کعبی شامگاه سه شنبه با حضور در رزمایش کمک مومنانه تامین و توزیع ۲ هزار بسته نوشت افزار که در مسجد امیرالمؤمنین اهواز با حضور جمعی از مردم و مسئولان خوزستان برگزار شد بیان کرد: زیر ساخت برنامه اقتصادی در اسلام شامل تولید ثروت ملی و توزیع عادلانه آن است.
وی گفت: احیا و به روز کردن ثروت ملی یک ارزش دینی است، بیش از ۲۰ میلیون طبقه آسیب پذیر در کشور وجود دارد این در حالی است که ایران ثروت فراوان دارد، اما سوء تدبیر و مدیریت نخستین مشکل در راه تولید ثروت است.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با تاکید براینکه دولت باید جهادی و مردمی باشد، ادامه داد: دولت باید بستر را برای حضور مردم جهت تولید ثروت ایجاد کند.
وی اظهار داشت: باید به تولید ثروت برسیم؛ معنا ندارد که تولید ثروت ما در جهان یک درصد باشد. البته در دولت سیزدهم برنامه ریزی شده که تولید ثروت به هفت درصد برسد.
کعبی با بیان اینکه اقتصاد باید مردمی شود چرا که اقتصاد مردمی رکن اقتصاد قوی است، گفت: باید همه از ثروت ملی استفاده کنند و تنها نباید یک بخش کوچکی از کشور از آن بهره مند شوند.
وی با تاکید بر اینکه باید نگاه در کشور به کار و کار آفرینی و تولید اشتغال باشد، افزود: با کوچک سازی دولت و فعال سازی اقتصاد مردمی می توان به سمت مبارزه با فقر و فساد و تبعیض حرکت کرد.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه برای ایجاد اشتغال باید آموزش های مناسب ارایه شود، افزود: ضروری است که خیران بسیج شوند و صندوق های کارآفرینی ایجاد کنند.
وی با اشاره به اینکه در خوزستان فرهنگ مناسبی در بخش اشتغال و کارآفرینی وجود ندارد، اظهار داشت: نباید فرهنگ اجتماعی به سمت فساد و جنایت حرکت کند و مردم بی تفاوت باشند،یکی از عرصه های جهاد تبیین مردمی کردن اقتصاد است.
ایت الله کعبی افزود: دولت به جای مردم نمیتواند تحول ایجاد کند، اما باید شرایط را به گونه ای فراهم کند تا مردم حضور اثرگذار در حوزه کسب و کار داشته باشند.
وی ادامه داد: امام علی (ع) یک الگوی بارز داشتند آن هم این بود که زندگی خود را وقف اسلام و بشریت کردند؛ امیر المومنین باید الگوی بسیج و افرادی که کارهای نیکو انجام می دهند، باشد.
وی افزود: امام علی (ع) الگوی تمام مسلمانان در کارهای خیر است.
نیکوکاران پای کار بیایند
سید کریم حسینی نماینده مردم اهواز، حمیدیه، کارون و باوی در مجلس شورای اسلامی نیز در این آیین گفت: با پای کار آمدن نیکوکاران و مشارکت آن ها در اقدامات خیرخواهانه می توان آمار نیازمندان را در سطح جامعه کاهش داد.
وی افزود: بعد از بیانات مقاممعظم رهبری در سال گذشته در خصوص انجام کمک های مومنانه در واقع دعوت مردم به انجام مانوری بزرگ در جهت گسترش اقدامات نیکوکاران برای کمک به نیازمندان آغاز شد.
وی گفت: این حرکت که بتوانیم به نیازمندان در بخش های مختلف به ویژه به خانواده های بی سرپرست و بد سرپرست کمک کنیم می تواند حرکتی برای ارتقاء وضع معیشت و اقتصاد این خانواده ها باشد.
این نماینده مردم اهواز،باوی، حمیدیه و کارون افزود: حرکت مرکز نیکوکاری امیرالمؤمنین برای کمک به نیازمندان بخشی از حرکت جمعی در استان است و امید است هرچه به سمت آینده حرکت می کنیم مشارکت برای کمک به نیازمندان افزایش یابد.
به گزارش ایرنا، روز سه شنبه با حضور جمعی از خیران و مسئولان توزیع دو هزار بسته نوشت افزار دانش آموزی از سوی مرکز نیکوکاری امیرالمؤمنین (ع) اهواز دربین دانش آموزان نیازمند آغاز شد.